RSS

Libur Telah Usai

21 Oct

whoaaah, finally liburanku telah selesai.

bener-bener menikmati liburan yang 2 minggu full itu deh, i barely did nothing but sleeping, eating, reading my novels, watching movies, exploring malls sometimes, eating out, and go back to my dream land, sleeping lagi. buset dah kayaknya ukuran pinggang dah molor2 gitu deh.

oh seandainya daku punya banyak waktu libur pasti it would so much fun for me and my mommy secara kalau hari biasa tuh rumah fungsinya cuman dua, tempat mandi dan tidur dimalam hari, i am in the middle of nowhere every single day.

i luv holidays, i think i am fresher now, ready to get the ball rolling!!!

 
5 Comments

Posted by on October 21, 2007 in SyeDaP

 

Tags: , , ,

5 responses to “Libur Telah Usai

  1. JengKoLHoLiC

    October 22, 2007 at 6:06 pm

    Maaf lahir bathin Yah ?, maaf telat .., maklum baru pulang mudik ..😀

     
  2. wiedy

    October 23, 2007 at 3:01 am

    allo mba Lulu pa kabar?? lama ga berjumpa ya…wah kok nda isa ikutan arisan lagi mba kenapa?? ada acarakah?? tp bulan depan ikutan lagi kan??? biar rame mba ya pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee😀
    Owh ya dah habis ya liburannya…yukkkkk mulai berkutat lagi dengan dunia nyata yaitu kerja kerja dan kerja hihihihihihihihi
    Mba kami sekeluarga mengucapkan Selamat Idul Fitri ya mohon dimaafkan lahir dan batin dari segala hilaf…semoga tahun depan kita bisa bertemu kembali dengan bulan penuah rahmat dan ampunan ..amien

     
  3. ndah

    October 23, 2007 at 1:12 pm

    miss lulu ndak mudik ta??
    really miss yuh

     
  4. sylvia

    October 23, 2007 at 3:05 pm

    @jengkol
    halo jengkol, semur jengkolnya mana, lam kenal🙂

    @wiedy
    iyah wid, i dont think i can go to your arisan darling, but we be frenz 4ever

    @ ndah
    ayuk ndah rendevous, maem yuk di amplaz!

     
  5. bahtiar

    October 31, 2007 at 5:38 am

    ojo lali adus …. yaa

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: